Stillingspodkasten logo

Stillingspodkasten:

Tilleggsprodukt til stillingsutlysning

  • Skap variasjon i annonsen med tekst og lyd.
  • Unngå for lang stillingsbeskrivelse.
  • Søkere blir enda bedre kjent med rollen og arbeidsplassen.
  • Vis digital forståelse.
  • Podkastepisoden kan disponeres fritt.

Prosessen er enkel:

Vi utformer spørsmål etter å ha lest gjennom utlysningsteksten. Målet er at spesielt interesserte skal bli enda bedre kjent med rollen og arbeidsplassen, uten at stillingsbeskrivelsen blir for lang. 

Episoden gjennomføres som et intervju med 5 - 10 spørsmål. Dersom du har mye på hjertet, kan snutten spilles inn fritt uten oppleste spørsmål.

Resultater:

Resultatet blir en 5-10 minutter lang snutt som legges inn i stillingsutlysningen. Annonsen får en fin variasjon av både tekst og lyd som gjør den oversiktlig. Lytter kan scrolle videre mens podkastepisoden spilles av. Dere kan få tilgang til å bruke episoden til bruk på egne sider.

Hva venter du på?

Vi inviterer deg til vårt podkaststudio i Torggata 2, Oslo.

Har du ikke mulighet til å komme hit? Vi kan spille inn digitalt. Da er det fint om dere har tilgang på mikrofon!

For bestilling av stillingspodkast, fyll ut kontaktskjema nedenfor eller nevn det ved neste bestilling av stillingsutlysning. 

Hør fra en av våre kunder:

Først ut til å teste stillingspodkast er Amedia Salg og Marked som utlyser stilling som salgssjef. 

Christian Thu, Salgsdirektør i Amedia, sier:

 
Prosessen med Partner24 er grundig og forberedt. Man utformer spørsmål og samtalepunkter i forkant. Innspillingen er avslappet og uformell, men samtidig veldig profesjonell. Jeg anbefaler alle som skal søke etter nye kandidater å bruke Partner24 sitt podcast-produkt.
Bilde Christian Thu 2022

Lytt til stillingspodkasten til Amedia Salg og Marked

I episoden prater vi med salgsdirektør, Christian Thu, om rollen som salgsleder og hvordan Amedia skiller seg ut fra andre arbeidsplasser. Vi stiller spørsmål vi tror potensielle søkere lurer på etter å ha lest utlysningen.